Kategorier
Energi

Laddstation på ditt företag

En laddstation som du installerar på ditt företag kommer ge dig och dina anställda fördelar. Skönt att veta att ni kommer hem utan att leta laddstation.

Tänk om du hade en bil som gick på el och du bara kunde ta dig till ditt jobb utan att veta hur du skulle ta dig hem. Tänk dig sedan det motsatta. Att du skulle veta att du kan ladda din bil på jobbet under tiden du arbetar. Veta att det bara är att köra raka vägen hem efteråt. Klart bättre, eller hur?

Det finns en nackdel med elbilar som inte kan köra så långt på en enda laddning. Du blir sittande rätt lång tid för att ladda och du behöver ladda ofta. Om det är så att du kan jobba samtidigt kanske det inte spelar så stor roll, men är det bara tid som ska fördrivas medan det laddas är det mindre roligt.

Laddstation för företag ligger i tiden

Finns det en laddstation på ditt företag underlättar det vardagen betydligt. Du slipper ett av alla de små bekymmer som din vardag kanske innehåller. Om du jobbar på ett företag som ännu inte har investerat i en laddstation kan det vara en god sak att ta upp det. Kanske bidrar du då till en positiv förändring.

Så småningom kan utvecklingen gå åt det hållet att det finns laddstationer på alla företag och i alla lägenhetshus – oavsett om den är en bostadsrättsförening eller hyreshus. Tills vidare gäller det att du som driver ett företag installerar en laddstation för dig och dina anställda.